סדנה בשישי בגן

05 ספט

סדנת זעתר עשירה בטמעים וריחות

הזעתר זה התבלין הכי מוכר בארץ. הוא ירוק, רענן ונכנס כמעט לכל תבשיל.

הוא אחד הסמלים לישראליות והכי כיף לאכול אותו על פיתה עם לאבנה ושמן זית.

מאיפה הגיע התבלין הזה? איך מכינים אותו? האם יש לו עוד שימושים מעבר לתבלין המוכר והטעים?

אנו מזמינים אתכם לסדנה כיפית בת כשעתיים במהלכה, נכיר את מרכיבי הזעתר השונים, נקטוף, נטחן ונכין כל אחד לעצמו, תערובת זעתר טעימה במיוחד.

את הזעתר שהכנו נוכל לטעום כבר בגן הבוטני, על פיתה חמה וטרייה, אותה הכנו על הטאבון בליווי של לאבנה טעימה  וחמצמצה.

ימי שישי בתאריכים: 13.9, 20.9 וה- 27.9

שעות פעילות צהרים: 13:00-15:00

שעות פעילות בוקר: 10:00-12:00

טל: 02-6794012

מייל: education@botanic.co.il

הפעילות בהרשמה מראש

עלות למשתתף: 35 ₪

* 50% הנחה למנוי

הפעילות מיועדת לילדים מעל גיל 3

Top