על טעם ועל ריח

08 פבר

סיור מלא ריחות וטעמים בגינת צמחי התבלין והמרפא של הגן הבוטני והיכרות עם צמחי התבלין השונים. הסיור כולל היכרות עם 3 צמחים המרכיבים את תבלין הזעתר בנוסף לצמחי תבלין ובושם נוספים, שימושיהם במסורת העממית ובמטבח. תוך שימוש בחוש המישוש, הטעם והריח, נשאל את השאלות: מדוע לצמחים יש ריח וטעם? מה ההבדל בין ריחם של העלים לריחם של הפרחים? איך אנחנו יכולים להשתמש בריחות/טעמים השונים? איך למדנו לזהות את השימושים השונים ועוד.

 

מספר משתתפים

עד 30 ילדים למדריך


אורך

1.5-2 שעות

Top