המזון של ארצות הים התיכון

13 ספט

מטרות הקורס

מזון חיוני לקיום כל יצור חי מהקטן ועד הגדול ביותר. הצמחים, באמצעות תהליך ההטמעה המופלא ותוך שימוש באנרגיית השמש, הם מקור המזון לכל בעלי החיים. בקורס נלמד על הפירות והירקות שאנו אוכלים, תוך שימת דגש על משפחות הצמחים הגדלים במזרח התיכון ובארץ ישראל – צמחי בר, שעדיין גדלים בשטחים הפתוחים, וכן צמחים גרים, שהתאקלמו בארצנו.

הקורס מיועד למי שרוצים  לחולל שיפור בתזונתם, תוך חיבור והיכרות עם צמחיית הארץ.

נושאי הקורס

  • פירות, ירקות ושאר מזונות – מרכיביהם והאנרגיה המצויה בהם
  • שיטות בישול שונות – יתרונותיהן וחסרונותיהן
  • כיצד נפיק את המיטב ממזונותינו
  • צמחי מאכל בישראל לפי משפחות (מצליבים, מורכבים, ורדיים, סוככיים ועוד)

מורים

ד”ר מינה פארן, חוקרת ומרצה ונשיאת העמותה הישראלית לצמחי מרפא

משך הקורס

15 מפגשים – אחת לשבועיים  (45 שעות אקדמאיות)

יום ד׳ 19:00-16:00

מחיר הקורס

2300 ₪ (מתוכם 300 ₪דמי הרשמה שאינם מוחזרים)

פתיחת הקורס

נובמבר 2019

לפרטים והרשמה:  052-4472409  programs@botanic.co.il

אורך

15 מפגשים

מנחה

ד"ר מינה פארן
Top